全新手機app OpenSnap《開飯相簿》

 

Image Plus Magazine

隨著智能手機的普及, OpenRice深明香港人鍾意「手機食先」,亦了解流動市場的豐厚潛力,因此隆重推出OpenSnap《開飯相簿》。

首次試用OpenSnap《開飯相簿》的Chrissie認為手機程式透過美食照片介面即可搜尋及分享美食,全面結合OpenRice於亞洲地區過百萬間餐廳資料庫及龐大會員量,非常方便易用,她表示:「OpenSnap《開飯相簿》呢個App 以相片做主導,一開個主版面就見到好多美食,好方便同容易搵地方食野。我已經用Chrissie.Chau呢個user name開左個account率先試用左兩星期,我嘅私人餐廳相簿依家儲起左好多相啦。」

Image Plus Magazine

近期開始迷上自煮美食的Chrissie更稱:「我多左喺網上搵不同菜式嘅相片去做煮食靈感,呢個apps正正幫左我好多。我更有將自己拿手小菜嘅相upload上去自己OpenSnap《開飯相簿》個album同朋友開心share。」

喜歡周圍「搵食」的Chrissie亦表示OpenSnap《開飯相簿》的功能支援其他亞洲地區,可以令她好方便地搜尋到超過一百萬間餐廳資料,將來有機會去外地旅行及工作,可以告別旅遊書,以一App食盡亞洲,一嚐做做食家的滋味。

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.