美棋BB 大跳bossini Mickey Dance 熱爆全城

Image Plus Magazine

美棋BB日前化身可愛Minnie Mouse,以一身bossini Mickey Mouse聯乘系列之造型,戴上Minnie Mouse頭飾及手套出現於銅鑼灣鬧市及bossini店鋪,大跳 bossini Mickey Dance快閃舞,吸引不少途人圍觀拍攝!

Image Plus Magazine

首次與時裝品牌合作的宅男女神美棋BB表示今次活動刺激好玩:「我細個已經十分鍾意Minnie Mouse,今日可以參與bossini Mickey Dance真係好開心! 頭先我地一行30幾人以Minnie Mouse造型喺銅鑼灣街上行嘅時候,又有型又有氣勢! 而第一次喺人頭湧湧嘅街頭玩bossini Mickey Dance flash mob,可以話係今年嘅一大突破!」

美棋BB前一晚於Crew Players的排舞師指導下以速成兩小時排練出bossini Mickey Dance。而美棋BB務求突襲成功,更自發於排練後留守排舞室練習至凌晨一時,她表示:「好多謝一班排舞師同舞蹈員幫我完成今次嘅排練,希望日後有更多人同我齊齊玩 。我特別拍左一條bossini Mickey Dance嘅教學video俾fans學,一於齊齊跳將開心正能量帶到每一個角落!」

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.