G.E.M.拍攝MAYBELLINE 全新粉底系列廣告

Image Plus Magazine

鄧紫棋(G.E.M.)日前以Maybelline New York彩妝品牌代言人身分為升級版皇牌粉底Super Mineral純礦物持久粉底系列拍攝全新一輯產品廣告。MAYBELLINE 自推出純礦物粉底,旋即成為中港日熱賣礦物妝品。

為突出新產品Super Mineral純礦物持久粉底系列長效持久的特點, G.E.M. 更為是次廣告拍攝,以一身健康性感運動裝示人。因早前演唱會而積極排練的G.E.M.自信地在鏡頭前展現不同姿勢,為求做到最佳效果。廣告概念以運動作為主題,G.E.M.表示:「這個主題很適合我,因為我是個每天都會做運動的人,其實我以前對運動有個誤解,以為短時間狂做運動就可以減到肥,但係其實做運動係一場持久戰,一日唔需要好長時間,每日半個鐘就得,最重要是持之以恆。」

Image Plus Magazine

拍攝時G.E.M.表現得心應手,更大談她運動時的小秘密:「我做運動嘅時候,其實都會化淡妝,因為係gym room有機會撞到朋友或者靚仔,點可以俾佢地見到你流汗搞到個妝溶哂!所以keep住一個long-lasting嘅妝就係我嘅小秘密!。」G.E.M.更大讚MAYBELLINE新產品Super Mineral純礦物持久粉底系列非常持久,又說:「MAYBELLINE呢支粉底液又可以抗高溫、防汗水、防油光而且超級持久,真係好fit我!」

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.